[Passivhus] Välkommen till passivhusdokumentationsteamet!

Idag, måndagen den 13:e juni sitter jag (Kasia) och Annika i min soffa. Vi har ett förmiddagsmöte. I lördags träffade vi Karl som visade hur vi ska administrera mediabiblioteket och göra inlägg. Varför?

Jo. Vi är de som drar i trådarna för dokumentationen av passivhusprojektet. Vi är alltså passivhusdokumentationsteamet. Vi kommer alltså att löpande dokumentera i skrift och bild av vad som pågår under denna process då Stacken ska genomgå en förvandling från puppa till fjäril- eller med andra ord; bli  ett höghus av glas och visa världen att det går att göra skillnad. Som ni ser finns det på denna sida fält för kommentarer, så all återkoppling välkomnas i form av synpunkter, idéer, dikter texter, egna bilder.

Vi återkommer när vi fått egen mejladress.

To be continued

Kasia & Annika

 

 

Annika Soderlund

Leave a Reply Text

Your email address will not be published. Required fields are marked *