Öppet Hus

Som en del av Passivhusdagar 2017 ordnas guidade turer i vårat hus den 11 och 12 november kl. 16-18.

Vi vill ju nu inspirera till fler energieffektiviseringar med i storleksordningen 95-100% reduktion av energianvändning enligt BBR (uppvärmning + varmvatten + fastighetsenergi – solel) utan hyreshöjning.

Just nu som jag skriver detta, en mulen novembermorgon, så behöver byggnaden inte köpa energi alls för uppvärmning, isoleringen gör att den värme som alstras av elektrisk utrustning och människorna själva i huset räcker för att hålla en behaglig inomhustemperatur på runt 22°C. Solcellerna på fasad och tak genererar 4,8 kW elektricitet, trots det tunga molntäcket över oss.

Mer info:

Passivhusdagar – Kv Stacken

Välkomna!

 

Energi stacken

2 Responses to “Öppet Hus

 • Christoffer Krewer
  7 years ago

  Hej,
  Jag och min fru anmälde oss men vi fick aldrig något svar. Kommer det något nytt tillfälle?

 • Annika Soderlund
  7 years ago

  Hej! Så synd, kontakta energi@stacken.org angående studiebesök. mvh Annika Söderlund

Leave a Reply Text

Your email address will not be published. Required fields are marked *